Otan vastaan maanantaista torstaihin KKT-keskus Arvossa, Hämeentiellä Helsingissä.

Perjantaisin pidän vastaanottoa Lippulaivan Terveystalossa. Huomaathan, että Terveystalossa en tarjoa pidempää Kela-terapiaa ja että hinnasto on Terveystalossa eri.

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Olen Kelan palveluntuottaja ja tarjoan psykoterapiaa aikuisille ja nuorille. Voit tiedustella vapaita / vapautuvia paikkoja ottamalla minuun yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Päivitän tietoa vapautuvista paikoista kotisivuilleni säännöllisesti.

Kela-psykoterapian hinta on 105 € / 45 min, josta Kelan korvaus 57,60 €. Omavastuu on 47,40 € per käynti.

Vakuutusasiakkaat

Teen vakuutusyhtiöiden korvaamia 5-20 kerran psykoterapioita. Vapaista paikoista tietoa kotisivujeni oikeassa laidassa.

Psykologin vastaanottokäynnit

Tarjoan aikuisille ja nuorille kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuvia psykologin vastaanottokäyntejä. Tarjoan sekä yksittäisiä konsultaatiokäyntejä, että myös pidempiä hoitojaksoja. Tapaamisia on yleensä kertaviikkoisesti.

Käynnit eivät ole KELA-korvattavia. Yhden käynnin hinta on 105 € / 45 min. Lääkärin lähetettä ei tarvita.

Etävastaanotto

Vastaanottopalvelut ovat saatavilla myös tietosuojatun nettiyhteyden kautta. Tällöin tarvitset vain nettiyhteyden ja tietokoneen tai jonkin mobiililaitteen. Yhteyden käyttö on helppoa asiakkaalle ja soveltuu hyvin jos olet kiireinen tai asut pitkän välimatkan päässä. Lisäksi etävastaanottokäyntejä voidaan käyttää joustavasti niin, että osa tapaamisista toteutetaan etänä ja osa kasvokkain.

Kielitaito

Työskentelen sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi.